2009-03-03

Klädsim

Hörde Elvira ropa glatt från badrummet. "Mamma, Arvid vill bada!"
Han hade precis badat och det var Elviras tur nu, men det gick inte han med på. Och eftersom jag glömt stänga både duschväggar och toadörr och jag inte märkte att han smet iväg från mig, så var det ju bara att hoppa i :) Hehe, han älskar verkligen att bada!






5 comments:

Makena said...

Hihi! Det där skulle dock aldrig hända här. Liva HATAR nämligen att bada! Däremot gillar hon att slänga ner allt möjligt i badkaret (som ofta har lite vatten i sig eftersom Noah gillar att leka där) som mamman snällt får fiska upp sen...;-)

Anonymous said...

Finns det möjligen större baljor på Tradera? ;-)
Klädsim måste man klara för sim-magistern

Sebbes Fruga said...

Har svårt att förstå att ni fortfarande använder den där baljan. Vi ratade den när Signe bara var två veckor, och ni använder den till två mycket större barn. Samtidigt! Helt otroligt! ;-)

Men bada bör man, annars... Eller nåt. ;-)

BETSY said...

Makena: Badkar kan man ha till mycket! :)

Simlärarmormor: Har kollat efter badkar, men det är inte många som skulle gå in i badrummet om vi samtidigt vill ha dusch och skötbord kvar... Baljan duger att tag till :D

Sebbes Fruga: Arvid får bada högst en och en halv minut för Elvira, hon vill helst ha hela stora baljan för sig själv ;) Men baljan är kanon!!

Sebbes Fruga said...

Ja, sitter hon själv i den kan hon ju nästan simma och göra volter.

Snart behöver ni väl inget skötbord? Eller flytta skötbordet till tvättstugan, ovanpå tvättmaskinen. Då menar jag så klart inte att ni ska flytta dit själva möbeln, utan mer skötplatsen. Inser att det kan bli lite otympligt att sköta Arvid på skötbordet ovanpå tvättmaskinen. ;-)