2010-01-14

Glädjerus

Åkte hem mellan jobbet och dagishämtning idag och slängde snabbt ihop badkläder. Hämtade barnen från dagis med upplysningen: "Nu ska vi åka och bada!". I detta totala glädjerus var det riktigt lätt att få på bådas overaller och få med båda barnen ut till bilen. Inga större protester :) Badhuset är en underbar plats egentligen. Vi stortrivs där alla tre. Både Arvid och Elvira är som två (väluppfostrade) vildar. Är lite rädd att andra föräldrar ska tycka att jag är oansvarig som låter Arvid åka rutchkana själv och hoppa från kanten osv. Folk kommenterar verkligen hela tiden: "Oj, han var verkligen inte rädd." eller "Ingen rädd kille du har där." Men vad andra tycker ska man väl strunta i egentligen. Vi har fantastiskt kul i vattnet!

En annan upplysning som ger glädjerus hos barnen är: " Nu ska vi åka och hämta pappa!". Eller Woan som Arvid säger. Han har sagt mamma både till mig och Johan, men för ett tag sen började han säga Woan istället - så sött! Dom var i alla fall inte särskilt svåra att få med sig från badhuset heller :)

4 comments:

Kelly Steel said...

Som sagt, strunta i vad andra tycker. Tyr var också jätte vild och slängde sig i från kanten och åkte kana själv så fort han lärt sig gå! Att de har roligt och inte är rädda för vatten tycker jag är kalasbra!

Esil Agni said...

Jag har haft 2 döttrar som aldrig var rädda för vatten. Man får skylla sig själv, när man börjar tidigt med vattenträning!Du måste ändå finnas nära nära i vattnet.

Makena said...

Liva är också helt galen på badhus! :D

lisa said...

Vatten och glada barn, va härligt!Älskar också badhus och det gör ungarna med. Vi var där här om dagen, men de har så kassa öppetidet här på varmvattenbassängen. De har bara öppet 12-14 typ och det passar ju inte direkt småbarnsfam.