2009-05-03

Valborg och 1:a maj

Vilken fantastisk långhelg det blev! Valborg och första maj tillbringade vi med min syster och hennes familj. Det blev grill med mormor och morfar också för den delen, firande av 6-årig kusin, brasa, lång frukost, utflykt till stadsparken och tacos i vårgräset, en massa lek för barnen... och naturligtvis en springrunda för mig och syster yster. Det blev bara tid för ett dygn, annars så skulle vi lugnt kunna umgås hela långa långhelgen, men men så är det. Alla har vi mycket på våra håll...

Springrundan, blev inte så lång, men naggande god ;) Vi hade 45 minuter på oss att klä om, springa och duscha innan jag skulle sitta färdig i bilen för hemresa, men det grejade vi. Syster bor kanske femhundra meter från en jättefin motionsanläggning, med snyggt iordninggjorda spår i skogen. Vi promenerade till skogen, sprang 3 km-rundan och så hem igen. Måste säga att jag blev mäkta imponerad av syrran, som alltid har varit den osportiga av oss. Inga problem den här gången inte. Det måsta vi göra fler gånger sis!!

Sen blev det helg på riktigt och det underbara vädret bara fortsatte. Helgen har gått åt mycket till att slappa och bara ha det skönt. Men vi gjorde en liten seriös trädgårdssatsning och oljade altanen och bjöd hem vår trädgårdsmästarkompis för att planera hur vi kan göra med vår trädgård för att få den snygg och PRAKTISK (läs grusfri).
En och annan cykeltur har också hunnits med nu när vi skaffat oss en cykelkärra :)

Å så underbart med vår!









































































OBS! I vår familj använder vi alltid cykelhjälm förutom just då kameran kom fram ;)

3 comments:

Made by Ina said...

Wow, va snygg du är i håret Betsy!!

Sebbes Fruga said...

Så ni har blivit med cykelkärra?! Snygg färg! Cykelkärra är nåt av det bästa vi köpt. Det är grymt!

BETSY said...

Ina: Tack! Jag trivs riktigt bra i lite kortare :)

SEbbes fruga: Ja, det är ju fantastiskt! Alla småbarnsföräldrar borde ha en!