2009-05-19

Helgen

Helgen som gick tillbringade vi i Göteborg, med omnejd. På lördagen sprang Johan Göteborgsvarvet, och familjen hejjade på! Mormor och Morfar kom dit och myste med oss medan Johan sprang. Elvira var helimponerad av de som sprang i roliga dräkter; en katt, en superhjälte, tre bananer, Pippi Långstrump... Johan kom i mål han med, lite långsammare än förra året. Det kan nog hans träningsdos förklara. Årets tid blev 1:56:00. Johans bror Emanuel sprang också och närmar sig Johans tid med stormsteg (1:57:38, tror att han förbättrade sig med 12 minuter från förra året), så till nästa år gäller det för storebror att lägga ner lite mer tid på träningen :)
Efter en välbehövlig middag på McDonald med mormor och morfar, bar det sen iväg österut. Natten tillbringade vi på Scandic i Borås. Älskar att bo på hotell! Sen kom helgens höjdpunkt (för mig alltså) -Ullared!! Söndagen tillbringade vi på GeKås i Ullared. Förut har jag varit lite skeptisk, men nu - alltså vilket ställe! Målet var att köpa sommarkläder till framför allt Arvid, som knappt har något kortärmat eller nåt i rätt storlek, för den delen. Målet uppfylldes kan man säga. T-shirtar för 20, 30 och 40 kr. Byxor och shorts för 60. Trepack strumpor för 25... Kvalitén kan man säkert diskutera, men det är snygga kläder och dom lär ju hålla tills han har vuxit ur dom i vilket fall.
Johan har föreslagit att vi ska boka in en Ullared-dag i höst inför nästa säsong. Så, så lär det bli ;)

Hade verkligen en kanonhelg!


Några av fynden...


.

5 comments:

Hanna said...

Ny färg på bloggen, snyggt :-) Har aldrig varit där och shoppat men får kanske ta en sväng förbi i sommar!

Kelly Steel said...

ni kan väl inte åka till Gbg utan att hälsa på oss?? Och visst är Ullared heeelt super!!!! :D

Anonymous said...

Mormor längtar att få se Arvid i poliströjan. Har gett och sett ett låtsasbarnbarn i en sån.

Sebbes Fruga said...

Vi kan väl slå oss ihop i Ullared? Det är roligt att göra en gruppresa. ;-)

BETSY said...

Hanna: Kommer ni till Sverige i sommar? Eller är det rätt Hanna? I så fall har ni ju Ullared-experter nära till hands ;)

Kelly: Det kan vi egentligen inte :(

Mormor:Han är världssöt i den - kom hit å kolla!!

Sebbes fruga: Låter som en bra idé!!