2009-05-21

Trädgårsarbete

Dagen har tillbringats i trädgården. Härlig sol, höljudda ungar och ljudande sågklinga och vinkelslip om vartannat kanske kan sammanfatta dagen :)
Johan har byggt staket till altanen, som blir sååå snyggt! Vi tänkte först sätta färdiga skärmar, men det har blev så grymt mycket snyggare - och billigare. Är så glad att vi ändrade oss. Nu har vi områdets snyggaste altan (för det är väl en tävling, va?). Trädgårdsmästar-Fredrik har varit här och hjälpt oss lägga plattor runt huset och altanen. Det blir också riktigt grymt snyggt! Helt klart är att det INTE rådde någon arbetsro här för Johan och Fredrik. Elvira har lekt med sina nya kompisar, idag tre tjejer, HELA dagen, mellan 11-18. Mestadels här i vår trädgård. Och det kan man ju räkna ut att det inte direkt var tyst här med fyra pratiga, skrikiga, tjuriga, glada, sprudlande tjejer 3,5 4,5 5 och 6 år gamla :) Fredrik kanske åkte härifrån med huvudvärk :)
Imogon blir altanstaketet klart och plattorna också tror jag. Det blir så fint!!




6 comments:

I-L said...

Oj! Vilken duktig man du har! Precis ett sånt altanstaket har Bertil försökt beskriva för mig. Helt nytt staket - modernt! - ska de´va´. Vi får se. Nu ska det grävas först.

Kelly Steel said...

RIIIKTIGT SNYGGT!!! WOW alltså, kan säga att vi INTE utmanar er i tävlingen. Hahaha. Ojojoj, vår ENORMA projekt är att slänga upp ett staket runt tomten i sommar, få se hur det ska gå! :) BTW självklart är ni förlåtna för att ni inte kikade in, vi vet hur det är! Men nästa gång måste ni titta förbi på en kopp, och visst är Ullared heeelgrymt!!!

Made by Ina said...

Va snyggt det blir!! Kul och se bror min pa bild.

C E C I L I A said...

Åh va fint det blir! Wow! :) Riktigt bra! Va fint med rosa på bloggen förresten... har sett det ett tag iofs men kan ju ha varit länge sen du bytte... hehe. Riktigt fint iaf! kram

svägerskan said...

Indeed en händig karl! Det ser ut att bli askalas! Vi får komma o skåda resultatet sen=)
Kram/ svägerskan

BETSY said...

I-L: Det skulle bli jättefint hos er med :)

Kelly: Det var ju inte den lilla tomten ert hus står på :) Kör hårt!!

Ina:Visst blir det snyggt! Kan är grym din bror :)

Cecilia: Tack :) Bytte till rosa, sen hittade jag inte tillbaka till min gröna sköna...så det får väl vara rosa ett tag.

Svägerskan: Kom, kom, kom!!