2009-01-29

Favorit i repris

Idag bar det iväg till badhuset igen. Lika roligt denna gång! och det verkar som att det går snabbt för barn att få in rutiner..Elvira var helt inställd på att bada en stund, fika (äta banan) bada lite till, gå och duscha lite, basta och klä på sig för att åka hem. Inget gnäll, bara glädje :)
Jag och Elvira har bestämt att vi ska åka och bada varje vecka. Onsdagar och torsdagar är ofta långa sega dagar, eftersom Johan oftast är bortrest då. Jätteskönt att åka till badhuset och roa sig lite.
När vi kom hem gjorde vi kycklingklubbor i ugnen. Elvira "målade" dom med marinad och det blev såå gott :) Vi åt med morots- och paprikastavar och dipp på turkisk yoghurt. Allt fick man äta med fingrarna! "Mm, supergott, alltså" var Elviras kommentar. När vi satt och åt sa hon "va synd att pappa sover ensam, på hotell". Det är så gripande när hon längtar efter honom. Imorgon kommer han hem!!

Nu sussar barnen så sött, så jag ska väl passa på jag också. I morse vaknade Arvid kl 05 och vägrade sova mer, hoppas på bättre lycka imorgon!

1 comment:

Makena said...

Ni har det så mysigt och härligt ni!:)Vilken underbar mamma du är!