2009-01-26

Veckans matlista





















Så har matlistan blivit planerad även för denna vecka. Tog fram den snygga listan som sebbes fruga har gjort åt mig, så nu är finns det klart och tydligt på pränt vad som ska lagas och ätas. Bara att göra, utan att klaga!

Kycklingklubborna är ett väl beprövat kort. De brukar vi äta med morotsstavar, gurkstavar och paprika. Jätteuppskattat även av Elvira som inte är nån stor grönsaksätare. Ibland har vi kokt ris till också för att få det lite matigare. Fiskpaketen är en nyhet för den här familjen i alla fall, men det låter lovande - tänk att få paket till middag!
Smaklig vecka!!

4 comments:

Sebbes Fruga said...

Det ser bra ut!

Efter några dagars sjukdomstillstång har kommentaren: "Jag vill inte ha makaroner/spagetti" förekommit otaliga gånger här i huset. Fantastiskt om favvorätten köttbullar och makaroner kan bytas ut hos somliga. Fisken ser ju jättegod ut!

Makena said...

Vad är det för matsedeltavla du har? Ser supersnyggt ut. Jag skulle vilja ha nått liknande :)

BETSY said...

Sebbes fruga: Det är ju bra om eländet kan föra något gott med sig!

Makena: Maria har gjort den med diverse färgglada papper, sen har hon laminerat den. Perfekt att skriva på med whiteboardpennor!

Marie said...

Nu blir jag jättenyfiken. Kycklingklubborna, äter ni dem "bara" med grönsaker? Ingen potatis? Det kunde kanske vara ngt, lät roligt för barnen som sagt.