2009-04-12

Vilken underbar helg!!

Det här måste ju vara helgen som vi har väntat på hela vintern.















Helgen började med att solen kom i torsdags, ungefär samtidigt som Elviras faster Anna, faster Moa, farbror Gustav och hans flickvän Julia kom, från den stora ön i väst. Barnen älskar att leka med sina fastrar och farbröder, så det var förstås full rulle med en gång. På kvällen passade Johan och jag på att gå själva till kyrkan, på getsemanekväll. Riktigt skönt att få gå själva på möte för en gångs skull. (Vi följde även med ett gäng med kompisar till McDonald's efteråt - och gissa om det var mysigt!!) I fredags förmiddag kom sedan farmor och farfar för att gratulera Arvid på ettårsdagen.














En traktor med tippbart släp och en fotboll gömde sig inuti paketen. Arvid provade även traktorn som gåvagn men han såg mest ut som en gammal farbror som gick krökt över sin rollator :)















När mormor och morfar kom senare på eftermiddagen blev det tårta! Det är inte ofta vi samlar bådas familjer samtidigt, eftersom det är en bit att åka å så, så det var extra roligt!
Igår, efter Johans och min löprunda blev det premiärgrillning. Mmmmm!















Under hela helgen har vi varit väldigt mycket ute och under lördagen passade mormor och morfar på att göra vår utemiljö mer komplett. Arvid hade önskat sig en gunga i födelsedagspresent av dom, men det blev en hel gungställning!! Uppskattat av alla!















Idag var det förstås uppståndelsegudtjänst och efter det påskmiddag. Som kaffe på maten blev det premiärbesök på Färgargården, som aldrig gör oss besvikna. Gott fika, underbar miljö...kanon helt enkelt!

3 comments:

Makena said...

Låter verkligen om en riktig guldhelg!

Själv hoppas jag på en riktig guldkväll ikväll då A kommer hem ifrån Indien efter att ha varit bota i nästan 2 veckor :)

BETSY said...

Oj! Har du varit gräsänka i två veckor? Hur orkar du???

Makena said...

Det har gått superbra!:D Man får nåd från Gud. Sen har det ju varit kanonväder hela tiden så barnen har varit ute och lekt mest hela dagarna. Dessutom har jag haft släktingar här båda helgerna. Men visst är det skönt att han är hemma! :D