2010-03-25

Liten Parvel

Från tidernas begynnelse, för Arvid alltså, så har Arvid helst sovit själv och somnat utan större bekymmer om kvällarna. Att bli nedstoppad i spjälsängen med gosfilten, nappen och kudden har nog varit hans största njutning. Klockan 19 har han somnat i princip varje kväll sedan han föddes, utan några extrema insatser från päronen. För kanske en månad sen bestämde vi att spjälsängen skulle ut och växasängen in. Då tänkte vi att omställningen kanske skulle påverka honom negativt. Men icke! Sova är skönt och det vill man göra, om man är en liten Parvel förstås. Storasyster är inte lika imponerad av sömnens njutning :)

Nu har det i alla fall gått en tid och visst har han kommit upptassande några kvällar, men det har bara varit att bära honom tillbaka, så har han somnat efter en stund. Fördelan med att han kan ta sig i och ur själv, är att man ibland får vakna till små söta fotsteg vid sängen på morgonen.








Traktorn är obligatorisk! Ikväll somnade han med sina fyra stora traktorer/hjullastare tätt intill sig.

4 comments:

lisa said...

Va härligt att han kommit på hur fantastiskt skönt det är att sova! Vi har också bytt till vanlig säng till vilma men hon sover alltid hos oss! Du vet väl att maggan har en blogg förresten.. www.dagarmedmagdalena.se tror jag det är kram

lisa said...

http://dagarmedmagdalena.blogg.se/

Johan said...

Underbar!

C E C I L I A said...

ja, underbar! :) Så härlig han är!!! :) *mwah*