2010-03-02

Laddat skåpet

Nu har jag laddat skåpet på jobbet med diverse förnödenheter för att kunna springa dit på morgonen. Schampo, fön, handduk, extrakläder... allt finns nu på plats för att ta hand om en nyjoggad Betsy. Då återstår bara att se om det håller, om jag tar mig upp på morgonen, om jag klarar att snöra på mig mina löparskor med nyvakna fingrar... den som läser får se ;)

Är förstås helt inspirerad av Sofie som springer till jobbet varje dag. Wish me luck!

.

5 comments:

C E C I L I A said...

G O O D L U C K ! :) xoxo

makena said...

Det där låter så fantastiskt så jag vet inte vad!! Lycka till!!

makena said...

Blir ju lite svårt för mig att haka på...är ju liksom på jobbet redan när jag vaknar :)

Sofie RW said...

Vad kul! Och tack för kommentaren på min blog; nu hittade jag ju till dig. Om du vill ha lite tips har jag en slags guide på min gamla blog: www.snorkkis.se ; till höger kan man klicka på en bild för att komma till guiden. Ska bli roligt att läsa hur det gått sen! Lycka till!

Micke said...

Såg ditt inlägg hos Sofie RW. Hoppas det gick bra för dej! Jag har lite för långt till jobbet, typ 12K ungefär, för att springa regelbundet. Det kan bli en i veckan ibland om det passar.

Jag gör som du, har grejer på jobbet & springer utan ryggsäck. Hemma käkar jag en banan & lite yoghurt, ett glas vatten. That´s it. På jobbet har jag en påse havregryn, så när resten fikar slänger jag ihop en gröttallrik i micron & snor lite kaffemjölk :-) Funkar jättebra för mej.