2008-11-11

Egotripp

Har varit på utvecklingssamtal på förskolan idag. Det är ju en höjdpunkt varje termin. Pratade med en mammakompis som jag promenerar/fikar med varje tisdag om det idag och vi konstaterade att det är en riktig egotripp att gå på utvecklingssamtal. Sitta och prata om MITT barn i tre hela kvartar. Helt fantastiskt ;) Hehe. Skämt åsido...
Elviras kontaktfröken är så underbar. Vi är så glada över alla fröknar på dagis men speciellt för henne. Det finns många saker som håller oss kvar i den här staden, men framför allt förskolan. Vi gick igenom i alla fall vad som hänt och så sedan sist och det händer ju massor på ett halvår. Fröken frågade om Evira målar mycket hemma, om hon målar gubbar, huvudfotingar. Dom har man ju hört talas om, men nån sån har vi inte sett skymten av. Det hör tydligen till åldern så det kommer väl vart efter. Både hemma och på dagis målar hon oigenkännliga saker, men sen klipper hon ut det och då ser man vad det är. Fröken hade sparat en toalett som hon hade klippt ut. Klockrent! :) Hon sriver ju i alla fall bokstäver, så fröken konstaterade att det inte hade med att få ihop figurer att göra utan snarare ointresse för tekniken... Vi får väl se hur det går med gubbarna. Måste prova henne nån dag.

4 comments:

Kelly Steel said...

Håller HELT med!! Det är något speciellt med utvecklingssamtal det är faktiskt en egokick!!! Och man sitter där och njuter av allt de berättar! :D hehehe :) Och vad FINT hon skriver!!!

Sebbes Fruga said...

Håller med föregående talare på alla punkter. Söt och duktig Elvira!

Anonymous said...

Att vara tre år och intresserad av bokstäver, så hon kan skriva namn är inte helt vanligt. Det tycker jag övergår huvudfotingar.
Elviras egen "fröken".

Makena said...

WOW! Joy kan varken skriva bokstäver eller rita huvudfotingar eller nått annat bekripligt heller för den delen...så jag är mäkta imponerad!:D Håller förövrigt med om egotrippen...var nyligen på utv.samtal med K...fröken hade baaaara en massa gott att säga om min son! Då mår man bra! :)