2007-09-02

Tapeter till huset

Har egentligen redan bestämt vilka tapeter vi ska ha i vårt hus, men så var vi på Weydes färghus och skulle bestämma vilka väggfärger som skulle vara på de målade väggarna och så hittade vi en så fin tapet. Den bara måste vi ha! Eller måste och måste, vi ska göra ett försök att byta i alla fall. Fast vi ska bara ha den som fondtapet så det blir inte så plottrigt. Resten av väggarna ska vi i så fall ha i biege. Det kommer bli jättefint!
Var vid huset i måndags och planerade trädgården med trädgårdskillen. På baksidan blir det gräsmatta på så mycket yta som möjligt. Ett staket ska sättas upp mot grannarna för att förhindr små rymlingar. Framsidan ska beläggas med grå sten och gräsmatta. Det är ganska rejäl nivåskillnad mellan gatan och tomten, så på framsidan muras det upp med tre lager gråstensblock. Carporten beläggs med grå ten. Det kommer nog bli riktigt snyggt. Grannarna har gjort likadant och det ser stilrent ut. Till våren ska vi själva göra ett trädäck till uteplatsen. Känns mer ombonat än att lägga plattor där.
Det är nu bara 1 månad och 24 dagar kvar tills vi får nyckeln :)

5 comments:

Sebbes Fruga said...

Jättesnygg tapet! Jag inser att man måste kolla runt lite innan man köper ny tapet...

Fast vår vardagsrumstapet måste vara ljus!

Kram

Anonymous said...

Snygg tapet, men bara på EN vägg = fondtapet. Annars kommer mormor att bli snurrig och ni bli less.

Sebbes Fruga said...

Den skulle ju onekligen passa bra i ert sovrum, med tanke på hur sängen på bilden ser ut. ;-)

BETSY said...

Mmm...tänkte att det skulle vara skönt att inte ha sängramen, men ser ju hur snyggt det blir med den :) Så sängram blir det! Med tanke på att vi har rosa överkast oxå så blir det ju hur snyggt som helst ;)

Anonymous said...

Riktigt fint:)