2007-09-26

Huset börjar ta form!

Även invändigt. Jag och Elvira cyklade dit i måndags och kollade lite. Målarna var i full gång med att måla och tapetsera. Alla parkettgolv var lagda och så träffade vi plattläggaren som sa att all kakel och klinker kommer i slutet av veckan. Och då sätter de igång så fort vi har kommit överens om hur allt ska vara, liggande/stående plattor osv. Det börjar verkligen närma sig :) Exakt en månad kvar idag tills vi får nycklarna! Köket står uppställt i vardagsrummet och bara väntar på att bli uppsatt.
Vi testade också lekplatsen i närheten som blir vårt nya ställe att hänga på...





































Elvira var inte helt nöjd med sitt rosa rum, eftersom jag lyckades säga att det var här hon skulle sova och mamma och pappa i rummet bredvid :( Hon sover ju fortfarande i vårt sovrum, även fast hon har lärt sig sova i egen säng... Försökte stryka över det hela med att säga att det var här alla hennes leksaker skulle vara :) Rummet är inte helrosa, utan bara rosa där sängen ska stå, och vitt resten. Jättefint!


































































Hon är helimponerad av att snurra och bli yr i huvudet, sen raglar hon omkring i sanden och tycker det är jättekul.

Cykla förresten...vi cyklade inte hela vägen från Blacka! Eftersom vi håller på å säljer bilen, så åker hela familjen buss och så har jag och Elvira cykeln inne i stan. Vilken frihet! Inte att vara utan bil, men att cykla. Jag stortrivs med det, är nog egentligen en riktig stabo :)

3 comments:

Sebbes Fruga said...

Jättekul att se huset lite mer "på riktigt"! Det blir ju jättebra! Elli kommer nog att gilla sitt rum när väl alla grejer är på plats. Ni får väl se till att ha en ny säng till henne där också, så kanske den kan locka lite.

Anonymous said...

Längtar att få se på riktigt. En vit "månensäng" skulle nog locka henne att sova i eget rum. Hon sover ju i vår här, den Signe sover i, och fred - lördag blir det den igen.

Anonymous said...

ser väl helt ok ut :)