2007-09-16

Flytten närmar sig...

Knappt sex veckor kvar tills flyttlasset ska gå. Underbart! Vi var förbi huset igår och tittade in genom alla fönster. I sovrummet stod en kartong med tapetrullar. Bland annat de som vi försökte byta till, de med rosa blommar, och uppenbarligen lyckades bytet :) Känns så kul att vårt hus börjar bli verkligt. Förut har det ju mest varit ett vitt skal som ser likadant ut som de andra husen. Nu börjar vår prägel komma fram. Måste åka förbi någon dag när målarna är där, så att vi kan komma in och titta.

Annars har vi inte kommit så långt med flytten... Har samlat på oss 30 banankartonger. Och det är väl en början i alla fall. Har tänkt börja röja i källaren nu och köra en del till returpunkten och en del till second hand. Det smarta i det hela är bara att vi håller på att sälja vår bil. Imorgon blir vi av med den och vi får inte vår nya förrän v. 41. Men saker och ting brukar ju lösa sig ändå. Till helgen kommer min svåger och hans flickvän upp med sin bil med drag, då blir det nog en del körande. Dessutom kommer min svägerska med, som säkert gärna är barnvakt :)

2 comments:

Sebbes Fruga said...

Gaaaah, va' kul! Vad vi ser fram mot att hälsa på i nya huset. vi kanske helt enkelt ska bojkotta er tills allt är klart... ;-)

Så det är offentligt nu att du är pdv. Kul! Kanske får berätta för kusinerna? Dom har ju undrat mången gång om inte Elli ska få en lillebror...

Kram

BETSY said...

Absolut, berätta för dom! Signe tittade väldigt misstänkt på min mage :)