2011-05-23

En underbar helg

Helgen som gick har varit alldeles, alldeles underbar.

I fredags var jag och barnen i badhuset, som start på fredagsmyset. Det är så kul nuförtiden, när de är lite större. De rör sig fritt i bassängen, t.o.m. stora. Hoppar från ettan och simmar omkring. Med armpuffar förstås, men ändå. Det är så kul att se dom ha så roligt med varandra. På natten kom Johan hem från Bryssel. Härligt det med!

I lördagsförmiddags skjutsade vi ut barnen till farmor och farfar, för att i lugn och ro kunna måla fönstren här hemma. Gamla ägaren hade bara hunnit grundmåla innan vintern kom, så de har sett ganska risiga ut. Pappa kom hit och hjälpte oss, så på 4-5 timmar var alla gjorda. Det känns så skönt! På lördagkvällen gick jag och Johan ut och åt och hade en kväll för bara oss. Vilken lyx!

På söndagen var det förstås kyrka och sen åkte vi till farmor och farfar och åt lunch och plockade med oss barnen hem. Väl hemma satte vi ihop gungställningen, och vår trädgård håller nu på att bli ännu mer barnvänlig. En större sandlåda står på tur.

1 comment:

C E C I L I A said...

Va modiga dom är!! Arvid tänkte jag mest på kanske men egentligen är det kanske tvärtom eftersom små barn inte riktigt har kollen... hihi :) Bara slänger sig ut sädär! Kram