2009-08-16

En tripp med Swebus

I torsdags åkte Johan och barnen iväg till Örebro för att lämna husvagnen, och åkte sedan vidare till Kållandsö. Tanken var att jag skulle ansluta med tåg till Lidköping efter jobbet som slutade kl 17 på fredagen. När jag skulle boka biljett, var dom dock slut - hela fredagen. Efter lite pyssel och telefonsamtal hade jag fått byta pass med min kollega och kunde sluta kl 13 och åka med en Swebus kl 13:30. Sånt blir jag så glad av. När saker som inte ser ut att gå att lösa, ändå löser sig. Tur att man har schysta jobbarkompisar.
Johan hämtade upp mig på busstationen och senare när han skulle ut till bilen och hämta in sin väska, bad jag honom att ta min med.
"Men du hade väl ingen väska med dig" sa han.
"Jo, jag hade din HP-ryggsäck" sa jag.
I samma andetag kom jag på, att jag inte hade tagit med den från bagageutrymmet på bussen. Så min väska har tillbringat helgen på en bussterminal i Göteborg och jag har tillbringat helgen i Lidköping. En jättetrevlig helg!! trots mitt lilla missöde.
Imorgon ska jag ringa bagageservice så fort dom öppnar. Hoppas man kan få sin lilla väska fort! Det värsta är att jag har mina löparkläder och löparskor i, och tjejmilen är om två veckor.

2 comments:

emster said...

Vilken tur att det löste sig ändå! Om det skulle hända nån mer gång får du gärna höra av dig. Vi åker till Lidköping (eller dom kommer hit) nästan varje helg känns det som :-)

Anthon recenserar said...

Du får väl göra som min fru och vila dig i form(:.
BTW kul att ni fått en 50årig pastor.