2008-12-02

Fortfarande delad men ändå samlad

Det var jättekul att vara tillbaka på jobbet. Att stiga upp tidigt, utan barn och bara tänka på sig själv, kan ju vara en trevlig omväxling ;) Ska nog inte satsa på två såna mastodontpass (7-17) efter varandra igen, men jobba lite extra ska jag absolut göra om tillfälle ges... Jag som jobbat deltid innan föräldraledigheten var lyckligt förskonad från 7-17passen, men de som jobbar heltid lägger ofta sina turer så för att kunna få in en ledig dag i veckan. Måste säga att jag mycket hellre jobbar varje dag, men lite kortare pass.
Jaha, vi får väl se när det blir jobb igen då...

5 comments:

Sebbes Fruga said...

Hur kan det vara trevligt, ens som omväxling, att stiga upp och börja jobba kl 7????? När man kan ligga kvar och gosa med barnen...
/en som vill vara hemma, men måste gå till jobbet...

BETSY said...

Sebbes fruga: Alternativet "ligga kvar och gosa" finns inte just nu. Arvid vill UPP, UT, BORT, IVÄG senast kl 6, men helst kl 5. Det är i och för sig mysigt att stiga upp med honom också, men ändå lite skönt att någon gång komma iväg :)

Anonymous said...

En dag får du svårt att få upp Arvid. Kanske! Modern/fadern får lägga sig lite tidigare på kvällen så länge de tidiga morgnarna varar.

Sebbes Fruga said...

Ja, Arvid kanske blir lik sin kusse Elia, som väl visserligen brås på far sin, men ändå. Sena kvällar och sovmornar är vad som gäller...

Han kan ju bli lik sin mor oxå. Stackars föräldrar... ;-)

BETSY said...

Mormor: Vi har faktiskt varit jätteduktiga och säkert lagt oss flera minuter före elva i en vecka!!

Sebbes fruga: Hehe, det räcker att ett av våra barn har blivit lik mig ;)