2008-08-26

Frihet i en liten vagn!

Från början när Arvid föddes köpte vi en liggvagn och kompletterade med ståbräda. Det trodde jag skulle vara en jättebra lösning, för hon är ju stor ju Elvira. Men nä. Det var ingen höjdare. Det funkar säkert jättebra om man har bil ibland och inte känner för att gå överallt hela tiden. Men jag trivdes verkligen inte med det. Har ju ytterst sällan tillgång till bil på dagarna så vi vandrar omkring vart vi än ska så jag har kännt senaste fyra månaderna att vi måste ha en bättre lösning. Och nu är den här: Friheten!!
Det är sant. Det känns faktiskt så. Vi kan gå vart som helst, närsom helst, vare sig barnen är pigga eller slutkörda. Dubbelt så stor varukorg också mot en enkelvagn :) Visst är hon stor Elvira, men det här är ändå en bra lösning och hon kan gå och åka omvartannat.
Dessutom var det ett riktigt kap. Schassi från '07, använt ett år. Klädsel och däck från i år, oanvända. Betalade inte ens halva priset av en ny vagn. Kalas! Mina föräldrar åkte till Skövde och hämtade upp den och levererade den hit. TACK!!!

1 comment:

Muppen, Smurfen och Fraggelns mamma said...

Härligt att kunna ut och gå! Det är skönt