2006-10-25


Då var storhandlingen gjord...synd bara att det blev på löningsdag och den dagen då Willys hade öppningsparty på sitt nya ställe i Norköping. Kanonfint, men fy så mycket folk. Kom därifrån med en full kundvagn i alla fall. Elli var måttligt road, men med några Mariekex löser sig det mesta :) Så nu har jag proppat frysen full med grytbitar och köttfärs och sånt. Fick för mig att jag köpte 1 kg nötfärs, men det var visst 2,5 kg. Tur att köttfärssås och spagetti är världens bästa mat. Har kommit på massor som jag glömt att köpa, men som tur är finns ju affär här ute med.

Det var ju babysim idag med. Nu är det hur kulsom helst. Elli B älskar att hoppa och dyka från kanten. När hon kommer upp efter sitt dyk har hon ett leende på läpparna och så vill hon upp och dyka igen. Nu har hon till och med börjat plaska och sparka med benen för att komma dit hon vill i vattnet. Länge, länge, har hon varit en riktig softis, som bara legat och slappat i vattnet. Bäst är ändå att hon så söt i sin korviga lilla baddräkt :)

1 comment:

Anonymous said...

Förstår inte varför Elli och hennes kusin Elia är så lika farbror Sigvard G. Att kusinerna är lika varann är ju inte konstigt.