2008-09-17

Det ringde på dörren

Vi hörde talas om för ett tag sen att det finns sportklubbar och liknande som går runt och säljer färska frallor på lördagar. Hur smidigt som helst. Har väntat ett tag på detta ska komma till vårt område, och så äntligen i söndags ringde det på dörren. En söt kille 12-årsåldern (går i sexan, då är man väl 12?) stod och stakade fram en fråga om vi ville köpa frallor, eh, vi ska åka på klassresa...så... om ni vill, frallor varje lördag i tio veckor, eh.
- Om vi vill?!!!! Klart vi vill!! Han verkade något förvånad över min entusiasm, men vi hade ju bara gått å väntat på att någon skulle ringa på dörren. Tre frallor varje lördag i tio veckor kommer att ploppa ner i vår brevlåda. Lite helglyx får man väl unna sig! Frallorna kostar 4 kr styck så det blir ju biligare än att åka och köpa egna :)

5 comments:

Anonymous said...

Mmm, så gott! Den här lyxen blir man bjuden på hos svärföräldrarna i Finspång när man sover över. Tillsammans med en lugn och kanske lång frukost kan det göra hela helgen! Jag förstår entusiasmen :-)

Anonymous said...

Varför inte 6 st? De tre andra hinner väl inte bli så värst gamla till söndag eller till kvällen, även om färska är bäst. Tänk om ni har nattgäster?!
Kan han möjligen ta svängen förbi en hallgata?

Sebbes Fruga said...

Lyllos er! Han får gärna ta vägen förbi oss oxå! Vi bara trånar efter nån som vill sälja frallor till oss på helgerna. Det är därför vi envist köper färskt bröd för hundralappar under campingsemestrarna... ;-)

Muppen, Smurfen och Fraggelns mamma said...

Lyxigt! Här skulle det bli svårt att stoppa i brevlådan,men har dock en sambo som brukar ta med sonen och handla! Färskt bröd och lite mer söömn.. hnmm

Ljuva ro said...

Jag sålde själv frallor som 12-åring! Det är verkligen lyxigt att få dem hemlevererade!