2007-10-24

Påverkad av flytten

Elvira satte sig på golvet idag med sin leksaksback och en Siba-kasse.
"Patta hushen" sa hon, så helt klart har hon blivit lite påverkad av att mamma och pappa packar till huset hela tiden :) Idag fick vi dock lite flyttpanik. När vi äntligen hade fått tag på husförsäljaren (inte det lättaste) så fick vi beskedet att i och med att vi flyttat på slutbesiktningen, så flyttades inflyttningsdatumet automatiskt. Vi har grannar som pratat om att de fick slutbesiktningen gjord efter de flyttat in, så vi tog för givet att man kunde få det gjort så. Ingen har heller informerat oss om något annat. Hur som helst så verkar det lösa sig i alla fall. Vi gör en grundöversyn tillsammans med försäljaren på fredag och får som det verkar flytta in i helgen i alla fall. Annars skulle vi inte fått flytta in förrän till nästa fredag, och på torsdag ska radhuset vara tömt och städat... så det skulle inte funka.












Sen vet jag inte vem som har påverkat henne...troligtvis någon på dagis. Hon säger ofta att hon ska gå till skolan. För en stund sen kom hon i den här utstyrseln och sa att hon skulle till skolan, så går hon iväg och vinkar och ger slängpussar :)


Kärlek!











Hon berättade vad hon gör i skolan: " Nun-nun..mmm, oppa...kul shunga" Låter som en rolig skola där man får gunga, hoppa och sjunga!

2 comments:

Sebbes Fruga said...

Hoppas att det blir flytt på lördag.

Tycker väl att Elli verkar aningens nättklädd för att bege sig till skolan och gunga, hoppa och sjunga. ;-) Klart att hon påverkas på dagis. Här är det två barn som ska till skolan ibland.

Anonymous said...

Var har ni fått den ungen ifrån? Vem är hon lik? Så lättklädd! På bilden med mössa och napp ser hon ut att vara från den afrikanska djungeln. Så sitter barnen där.
En som vet ;)