2011-01-24

Budgivning pågår

Jag går åt av spänningen. Imorgon blir det dessutom en extra visning för någon som var intresserad, men var lite sent ute... Fortsätter att hålla tummarna!

2011-01-18

Rosa/turkos

Tog en långpromenad i söndags kväll och införskaffade en ny almanacka. Jag lyckas sällan göra det innan årsskiftet och får jag säga det själv är jag ganska nöjd över att det bara dröjde tre veckor in på 2011 innan jag tog tag i det :)

Promenaden var på 45 minuter och det funkade jättebra med knät. Jag är fortfarande väldigt svag i benet, så nästa tisdag ska jag till sjukgymnasten och få hjälp med att träna upp muskulaturen kring knä- och höftled.

Gjorde iordning almanackan igår och insåg först efter att jag lyckades med samma färger som förra året... Knepigt, men jag ändrar mig nog inte så lätt. 2012 får jag väl se fram emot förändring på almanacksfronten.

Något på gång

Jag känner det är något på gång! Inte sommartider, men ändå...
Massor är på gång, men ändå känns det inte som att det finns något konkret att blogga om.

Förväntan växer inom mig allteftersom flytten närmar sig, samtidigt som det skär i hjärtat över att vi ska lämna Norrköping. Nu är förstås spänningen också stor inför försäljningen av vårt hus. Visning torsdag och söndag denna vecka. Datum för flytt är inte bestämt än, mer än att det blir någon gång i mars. Hela flytten blir troligtvis mer konkret och verklig när vi har sålt huset.


Lite vår är i alla fall på gång, åtminstone inne :)

2011-01-05

Då var det dags...

Norrköpings finaste hus är till salu... Kolla HÄR!

2011-01-02

Vårt nya hus

I oktober frågade jag Johan om vi inte skulle flytta till Lidköping. Hans svar förändrade hela hösten, och hela livet för den delan, för han sa ja. Just då låg ett hus ute till försäljning på hemnet.se och vi bad Johans föräldrar åka och kolla på det. Besiktningsprotokollet såg inget vidare ut så vi avskrev det från möjligt-framtida-hus-listan. Men läget var fantasiskt. Mitt över gatan från underbara Skogshyddan. Efter det har vi kollat hemnet varje vecka, och jag har skickat in lite jobbansökningar. Och under den tiden tog vi inget beslut om att vi skulle flytta, utan vi lät det vara lite flytande.

Så i december dök ett jättefint hus upp, just i det område som vi skulle vilja bo. Det enda negativa är att det ligger nära en stor genomfartsgata, men å andra sidan ligger vänern och en stor långgrund badstrand bara 300 m bort när man väl har kommit över den gatan. Hur som helst så bestämde vi oss för att åka och kolla på huset. Det var visning tisdag och torsdag veckan innan julveckan. Redan innan vi skulle titta på det på torsdagen hade budgivningen startat (Det händer inte i Lidköping!) Det kändes med en gång när vi klev in i huset att det verkligen var ett hus vi skulle kunna bo i, trots att vi nu bor i ett hus byggt 2007 och detta var byggt 1935. Rätt känsla helt enkelt! Där och då bestämde vi oss för att flytta till Lidköping. Budgivningen höll på till nästkommande tisdag och onsdagen innan jul åkte vi till vår nya hemstad och skrev på kontraktet.

Huset ligger 1,5 km från torget (mitten av centrum), 2 km från mamma och pappa, 350 m från sjön, 350 m från skogen, 250 m från svärfars jobb och 2 mil från svärmor och svärfar. Gillar't!!

Det som också är lite roligt är att det är familjen vi köper av som har köpt huset vid skogshyddan :)