2011-09-07

Äppelskörd

Bakom vår gungställning har vi ett litet sött äppelträd. Ett familjeträd med tre olika sorters äpplen. Trädet är litet, men bär enorma mängder frukt i år.

Igår fick Johan någon sorts superkick och gjorde äppelpaj, äppelkräm och äpplemos. Så mysigt att göra sitt eget av sina egna frukter och bär :)













4 comments:

Fru Gustafsson said...

Oj, vad mycket frukt på ett sånt litet träd! Härligt! :-)

lisa said...

oj va mycket äpplen! "intressant" att höra att nån mer har migrän. Kombinationen migrän och gravid är ju inte kul. Jag har fått sluta men förebyggande medicinen och kan inte ta det som i vanliga fall hjälper (zomig nasal). Jag hade fruktansvärda anfall med tjejerna i magen i 7 månader, kunde hålla i sej upp till 3 dygn och hade oftast ett par omgångar/v. Så illa är det inte denna gång som tur är, nu går det över på en dag oftast. Hur går det för dej då? Roligt att höra lite.
Vagnen ja, UJ är ju väldigt fin och lättkörd men det negativa är som sagt att inte ha barnet mot sej. Happyn är snygg också tycker jag! Kram

Anonymous said...

Är det därför Johan inte har tid för gräsklippning?
/OS

Jennifer said...

How fun! I agree. There is nothing like picking the fruit from your own yard, then baking or cooking with it. Eat a piece of pie for me. :) And one for my baby. ;)