2007-08-22

6 dygn...

Den efterlängtade husvagnssemestern tillsammans med min syster och svåger och deras barn, 4, snart 3 och snart 1 år, är nu slut. 6 dygn har vi varit på en av Lisebergs campingar i Göteborg, precis vid havet. Vi lyckades trycka in oss i EN husvagn. Den stora familjen i den stora sängen, i sovavdelningen bak. Och vår lite mindre familj i den mindre sängen fram. Så mysigt. Vi har verkligen haft slappa dagar och gjort det som fallit oss in. Nästan lite skönt att vädret har varit halvbra. Ingen sol- och strandpress alltså :) Barnen har stortrivts på den barnvänliga campingen, med två lekplatser, gräsytor och inte minst barntoalett och barndusch!
Dagarna har vi fördrivit på sta'n, på Liseberg, runt på öar i skärgården och en riktig favorit; Slottsskogen. Där fanns ju allt vad barnfamiljer behöver.


Uppe vid djuren fick barnen gå in till grisarna och getterna. En get blev av någon anledning arg på Elvira och stångade henne mot ryggen/bakhuvudet. Kanske att hennes överdjurkära mor låter henne vara lite för närgången. Först blev hon alldeles skräckslagen, men sen hade vi terapi och klappade alla getter igen. Efter det var det till moderns stora förtjusning ponnyridning. De tre stora kusinerna fick rida ett varv var på gotlandsrusset Maja. Ponnyridningen var från 2 år och Elvira fyller ju 2 på lördag, så vi fuskade några dagar ;)

I Slottsskogen fanns också en stooor lekplats, med flera klätterställningar, gungor och rutchkanor. Där var vi ett par timmar utan att varken barn eller vuxna ledsnade. Skogen avslutades med glass!
En härlig semester, med nära och kära :)

Bara några dagar kvar nu, på semestern för den här gången. På måndag drar allt igång igen... ska bli riktigt skönt faktiskt. Ser fram emot en mysig höst, med nåt gott nytt te och mycket tända ljus... Sen blir det ju snart flytt också, verkligen nåt att se fram emot. LÄNGTAR!!!

1 comment:

Sebbes Fruga said...

Låter som en härlig semester! ;-)

Finns det bilder att tillgå?