2007-02-02

Helg
Äntligen är det fredag. Måste säga att det är riktigt läckert att ha ett jobb där man jobbar helg så sällan, bara var sjätte vecka. Helgen blir så speciell, när man inte ska iväg å jobba rätt vad det är. Känns nästan lite lyxigt :)

Ikväll har jag och Elvira en hemma-slapparkväll. Johan är i Stan och har ungdomsmöte. Det tog en timme att få Elli att somna, men strax efter åtta fick jag i alla fall sätta mig och se på Let's Dance. Måste bara säga att Martin Lid... vad han nu heter är bäst med sin partner. Imponerande att en tung brottare kan röra sig så på dansgolvet.

Imorgon ska vi ha en skön lördag. Johan ska förbereda söndagens predikan (man kan nästan tro att han gått å blivit pastor). Jag och Elvira tar nog en sväng in till stan och handlar present till D som vi ska på party hos på söndag. Men vi har tänkt hinna med att skrapa trappan oxå, några trappsteg i alla fall. Tänk om man skulle ta sig i kragen å dra sig ut å springa en sväng också. Det är ju barmark igen...Ja ja man kanske inte ska ha för stora förhoppningar, lördagen är ju trots allt inte längre än vilken annan dag som helst.

2 comments:

Anonymous said...

Blev det nåt springa? =)

BETSY said...

Jo men visst blev det springa av!!