2008-04-15

Modig eller dumdristig?

Busfabriken har äntligen öppnat i Norrköping! Den har funnits i Linköping innan, men länge har det ryktats om att den även ska öppna i Norrköping, så äntligen... I fredags gjorde vi premiärbesöket och igår var vi där igen :D Det är ett helgrymt ställe för de små! För oss vuxna oxå för den delen, med café och allt.

Elvira verkar inte vara rädd för någonting. Hon har väl inte riktigt upplevt konsekvenserna av att göra farliga saker än, så hon testar och provar på allt. Hon säger: "oj va läskig" och sen sätter hon sig och åker rutchkanan eller vad det är. Hoppas att modet håller i sig!

































Elvira började klättra på vulkanen (som vi, vuxna, precis innan hade konstaterat var för lite äldre barn) så det var bara för mamsen att hänga på... Lite otäckt tyckte jag...så när hon klättrade upp andra och tredje gången fick papsen följa med istället ;)

2 comments:

Anonymous said...

Elviras mamma var aldrig rädd för någonting. Inte ens stora hästar. Pappan bidrar med modiga gener också! (Inte ens rädd för svärmor ;-D )

Sebbes Fruga said...

Va' kul med busfabriken! Lek & Buslandet har öppnat här, och vi var där i fredags med några kompisar. Jättekul! Tänkte att vi måste gå dit med er nån gång, men då har ni alltså ett eget. För jag anar att det är samma sak, eftersom vulkanen finns här oxå.