Pasta med bacon och tomatsås
Kinesisk köttfärsröra i pitabröd
Apelsin- och spenatfisk
Minestronesoppa
Kyckling med potatis och koriander
Idag åt vi Pasta med bacon och tomatsås. Det blev riktigt gott!
- 4 portioner spagetti
- 1 gul lök
- 1 vitlöksklyfta
- 1 msk olja
- 500 g krossade tomater
- 2 msk tomatpuré
- 1 tsk socker
- salt och peppar
- 1 kruka oregano
- 140 g bacon
2. Skala och lök och vitlök, fräs den i oljan tills den mjuknat.
3. Tillsätt tomater, tomatpuré, socker, kryddor och hackad oregano. Koka på svag värme utan lock 5-10 minuter.
4. Skär baconet i bitar och stek det. Låt fettet rinna av.
5. Servera spagettin med tomatsås, toppad med bacon och bröd.
No comments:
Post a Comment