2007-03-20

Har blivit utmanad...

...att skriva sex underliga/egendomliga saker om mig själv. För min del bara för skoj skull!

**Jag har alltid längtat efter att få bo i ett hus med vita knutar och helst brutet tak. Renovera det och göra det riktigt fint. Gärna ha höns runomkring, hund, katt och kanske, kanske en häst. Nu kan jag inte annat än längta efter en riktigt central villa och bo i stan.

**Älskar annonser! Framför allt husannonser. Kan sitta och surfa på blocket, hemnet osv hur länge som helst.

**Är helt odulig på att plocka iordning. Johan får stå och dirigera, annars fastnar jag i ovesäntlig sortering och drömmar.

**Jag tar död på fler blommor i mina fönster, än jag hinner inhandla på ett år. Mina fingrar är inte ens ljus-ljus-ljus-gröna.

**Jag kan absolut inte komma hem från jobbet och börja diska städa och tvätta med en gång, även om jag kommer hem kl 14. Jag måste sitta och lata mig lite först, kolla mailen och se vad som har hänt i världen. Sen får jag ny energi och kan ta tag i sysslorna.

**Jag dricker aldeles för mycket Coca cola light, troligtvis mer än jag skulle erkänna.

Då vet du det :)
Oj va länge sen...
Vårt trådlösa tangentbord har fått krupp eller nåt. Det är nån störning i alla fall så signalerna går inte fram till datorn, vilket resulterar i att man bara kan göra saker som musen räcker till för. Alltså går det bara läsa bloggar och inte skriva egen blogg eller lägga kommentarer. Jättetråkigt :( Nu har jag dock lyckats erövra Johans jobbdator så jag får skriva av mig lite... Massor har naturligtvis hänt sen sist dock inte så mycket med trappan och renoveringen :) Men det kommer. Blev lite sugen att lägga ut fler renoveringsbilder, men det får ju bli närt tangentbordet är fixat. Annars så börjar jag bli trött på att jobba inne. Slipa trappa, diska och dammsuga kan kvitta nu när man kan vara ute och jobba i trädgården. Skulle vilja styra upp ordentligt och göra nya rabatter, plantera blommor och buskar och lägga nytt grus på gången. Har inte så stor trädgård så det borde vara genomförbart. Vi får se.
Ska fundera på min utmaning nu...

2007-03-05

Tvättmaskin!!
Äntligen har jag fått min tvättmaskin. Inget märkvärdigt, bara en toppmatad whirlpool från 1999, men helt underbart ändå :) Efter att ha haft gemensam tvättstuga i olika kostellationer i olika hyres-/bstadsrätter så har det äntligen hänt. I ett år dryggt har vi haft gemensam tvättstuga på gården i ett separat hus. Tvättiderna har varit få och tvätthögen stor. Nu behöver vi nte bry oss om sånt längre. Nu tvättar jag när jag vill. En maskin nu och en maskin då... Underbart!!